My name: Ayie Pictorial
My Fotopage: http://ayiedigipix.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Olympus
Other: E-510
Olympus
Friends:
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
Click Ando
Latest entry:MARVIN
View this Fotopage entry
MARVIN
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
awangje awangran
Latest entry:cuti tahun baru pun kerja
View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
Shafiee Ahmad
Latest entry:Firmax Beauty Magic Cream
Beauty MAGIC CREAM Firmax.... Hanya sedikit sapuan dinadi anda... Kesan serta merta.... Kegilaan wanita masa kini... Menambah keyakinan diri anda.... Utk lelaki & wanita... PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA. HUBUNGI : 013.365.8464 facebook: http://www.facebook.com/FirmaxBeautyMagicCream?ref=hl View this Fotopage entry
Done Photography
Latest entry:RESEPSI AZAN+SYIKIN...
View this Fotopage entry
Mr Amin
Latest entry:Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing
Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing(Cikgu Adhadi) Adalah sangat penting untuk kita memahami yang kebanyakan orang melihat diri mereka sangat berlainan dari rupa mereka yang sebenar. Tanpa mereka sedari, mereka merasakan diri mereka terlalu rendah, terlalu gemuk, atau hidung mereka tidak mancung, atau membayangkan mereka terlebih menarik berbanding rupa yang sebenar. Jurufoto perlu memahami perkara ini dan mampu menjadikan idea potret satu kenyataan untuk client mereka. Antara proses yang perlu... View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Juanita Jaafar
Latest entry:REDUEAN+ZAHARAH
Posted here 3 editing samples work for Full-cover Custom Album Sized 10''x12''. Whoever interested with our editing work, feel free to contact us. Lady Photographer Juanita Jaafar Tel: (012) 698 4374 Email: sricandid@gmail.com Website: http://sricandid.weebly.com/ :-> View this Fotopage entry
reception at Putrajaya
Beauty n The Beads
Latest entry:It's been ages.....
Assalamu'alaikum WBT good day It's been ages since I http://beautynthebeads.fotopages.com/cgi-bin/account.pl?page=4&editentry=2196623&back=http://beautynthebeads.fotopages.com/?page=0(last) blogging too many reasons too many things have been happening Alhamdulillah I'm still kicking or rather still struggling No matter what I'd like to thank you a lot for the continuous support and constant visit Till then keep praying Insya'Allah I'll be back again some day . . . . . ... View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
ezaiedin RIN
Latest entry::: miss model ::
View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
zulkifli ishak
Latest entry:Kelicap leher merah
Jom makan pisang “ Honey, you take the left, i take the right” Red-throated Sunbird ( Anthreptes rhodolaema ) This Red-throated Sunbirds usually be seen along the forest edge, flitting about in the canopy and feeding amongst the flowers of some forest trees. Rarely does it being seen feeds in low flowering shrubs and therefore does not compete with other Nectarines frequenting the ground storey of the forest. But in this case, the species can’t overcome the temptation to get to the lower ground... View this Fotopage entry
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
Mimie Aza
Latest entry:HARI KELUARGA PKOS 2011-5
sambung lagi :-) :-> :-D ;-) LOL 8-) :P $-) View this Fotopage entry
Nor Shafinaz Atil
View this Fotopage latest entry
Vera Martino
Latest entry:Una rosa per mamma
View this Fotopage entry
ezzarel
Latest entry:Niamora
Hello,, I'm currently launching a new blog,, feel free to visit,, :-D :-D :-D We produces tailor-made shawl,, http://niamora.blogspot.com(NIAMORA) View this Fotopage entry
Model wearing a DF collections
Aidura Sofiee
Latest entry:ISHRAQ
View this Fotopage entry
Fernanda Fonseca
os dias como as pérolas num colar View this Fotopage entry
Arazzs Razwill
Latest entry:FACEBOOK
Dear everyone, For further updates of my gallery, feel free to visit my facebook as follows: http://www.facebook.com/#!/pages/ArazzsRazwill-Photography/154228084613655 View this Fotopage entry
Mohd Shafie Muhamad
Latest entry:Spinning
View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
azizul ishak
View this Fotopage entry
WELCOME tarmizi Private Photo collection
Latest entry:Isa & Fara I Perkahwinan
layari ke FB saya http://www.facebook.com/tirmidzi.ab.aishiteru Official photographer tarmizi & arman I wedding I engagement I event I portraits I outdoor I tarmizi +6019 225 6696 http://tirmidzi.dreamy-studio.com/gallery/ http://www.flickr.com/photos/tirmidzi/ request for our packages? ym tab_tirmidzi@yahoo.com email: tab_tirmidzi@yahoo.com associate http://dreamy-studio.com View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
zamz pgurlz
Latest entry:My besday 2010
kat KL ngan kawan n kat kg ngan nephew View this Fotopage entry
shima wan
Latest entry: CAMISOLE & PANTY SET
Kepada peminat set CAMISOLE & PANTY SET boleh la buat pemilihan dibwh dgn harga yg berpatutan RM50 per set: Fern Leaf Cami-Set Vanilla Fern Leaf Cami-Set Strawberry Flower Bouquet Cami-Set Leaf Petal Cami-Set Pina Colada Summer Cami-Set Flower Bouquet Cami-Set Materials: Polyamide, Elastane SIZE BUST HIP WAIST S 80 82 – 88 - 90 69 - 75 M 83 85 – 91 - 93 75 - 81 L 86 88 – 94 - 96 81 - 87 View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
ewan images
Latest entry:oct 2010
View this Fotopage entry
2
daliela rusli
Latest entry:Malacca 2010
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
muhammad shafie
Latest entry:reranting
ari ni hanya reranting yg menjadi taruhan aku kali ini. entah mengapa aku rasa reranting ini sangat bermakna bagiku..aku pun tak tau. smoga reranting ini menjadi satu ikatan yg kukuh diantara aku dan sahabat2 fotopages. View this Fotopage entry
suatu sinar
salleharon sniper jr
Latest entry:Taman Burung KL
ahad lepas melepas lelah dan stress di Taman Burung berteman senapang kontot mengendap menatap dan mengabadikan indah ciptaan Allah.... View this Fotopage entry
JAMAL PHOTOGRAPHER
facebook : Jamal Wahab View this Fotopage entry
Redza Elyani
Copyright © 2007 - 2010 DreyanzColour. All Rights Reserved. Majlis Pernikahan Ros & Athiruddin Location :- Negeri Sembilan Date :- 17.09. 2010 Photographer :- DreyanzColour Group : Lead. Mr. Redza 2nd Photog :- Mr. Adzan, Ezam Designer :- Mr. Redza ( 013-2318281) Admin :- Ieyta (013-3782460) Copyright © 2007 - 2010 DreyanzColour. All Rights Reserved. Majlis Pernikahan Ros & Athiruddin Location :- Negeri Sembilan Date :- 18.09. 2010 Photogr... View this Fotopage entry
nurFAZ AR
Latest entry:Miss u
Miss my Canon so much :frown: View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Norbaini Abas
Latest entry:MENJELANGNYA 2 THN
Salam... sebagai cara mengaktifkan kembali fp ini, aku nak upload la koleksi gambo nazhan menjelang usianya 2 tahun... cepat sungguh masa berlalu... Semakin membesar, semakin susut anak mama ni.. Nampak mukenya lembut tapi tersangatlah buehnya... macam2 parut ada... layannnzzz :-D View this Fotopage entry
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Iezah Azizam
Latest entry:Trajedi World Cup 2010
Salam Sayang buat semua sahabat... hmmm agak lama aku x menjengah FP ni... sepanjang tu macam2 hal yang terjadi & menimpa kami sekeluarga... rindunya aku nak mengarang balik walaupun FP ni utk picas je sebenonye tp aku x kira aku nak berceloteh jugak... ;-) Bulan Jun & Julai 2010, di tengah2 kerancakan World CUP 2010 (WC), famili aku aku ditimpa bencana... trajedi yang x kan kami sekeluarga lupakan.... kenangan hitam yang meninggalkan kesan mendalam terutamanya utk mak aku.... 26 Jun 2010 - Sabtu... View this Fotopage entry
malie mohamed
Latest entry:ROZITA RADZUAN & MOHAMAD HADIL BERTUNANG
View this Fotopage entry
rosdi osman
View this Fotopage latest entry
iza nizam
Latest entry:chinese new year 2010
5 minutes before chinese new year...i'd geared up and went to the side of the road. as usual, the fireworks has started...check out the pics... View this Fotopage entry
asteroid colliding
penembak TakMati
Latest entry:Kimi N Atul
View this Fotopage entry
intan suraya
Latest entry:Minal Aidil Wal Faidzin
Assalamualaikum to all my dear friends. I had difficulty to update this page & if you see my comments appeared more than once it's actually the system problem :-D Gee Ramadhan is leaving us soon as Syawal approaches. Hoping we've done our best this Ramadhan & may we meet Ramadhan again next year. I'm taking this opportunity to seek for forgiveness for any wrongdoings along the friendship trail. Wishing everyone Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. Those going back to kampung drive carefull... View this Fotopage entry
Azura Asri
Latest entry:my lovely sister's engagement
View this Fotopage entry
Littlestars Studio Photography
ADAN & AIZAH View this Fotopage entry
ida sabiah
Latest entry:Cycling Hunt Putrajaya
View this Fotopage entry
Ramzahayudin Hanapi
Latest entry:Dylla & Zul
terima kasih pada : Ariff Gizan View this Fotopage entry
Jay zay
Latest entry:Visit my blogspot
http://mamat-black.blogspot.com() View this Fotopage entry
zaiy ngah ibrahim
Latest entry:Zaabeel Park lagii... (27.09.09)
Sebelas hari sebelum bersalin, kami 3 beranak pergi ke Zaabeel Park. posing masa mula2 masuk abang muaz yg nak dtg sangat sebab nak main kat playground..sian dia kat dubai ni nak main kat playgroundpun kena gi ke park, kena bayar pulak tu..hmm xmesra kanak2 betulla dubai. mama yang dh sarat..9 bulan, background dubai skyscapers. papa berlatarbelakangkan pagoda... STARGATE- indoor theme park, ada roller coaster jugak tp takla tggi sgt, dlm tu ada macam2, siap duit je lah kal... View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
abby joe
Latest entry:barang antik
abby jumpe barang ni kat muzium :-D :-D :-D ni plak jumpe kat rumah member abby :-D :-D :-D bayar 1 juta baru boleh dapat LOL LOL LOL View this Fotopage entry
ejard kethot
Latest entry:end
e.n.d View this Fotopage entry
Maylique Maylique
Latest entry:Im bacccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......
Alhamdullilah...akhirnya aku berkesempatan nak hapdet lagi...sibuk gila...dah 4 bulan aku keja kat sini tapi tak penah berpeluang....so ada jugak kesempatan...hobi fotografi tetap aku teruskan cuma masa saja tak dan....kalau aku ada masa aku dah femes dah mcm jasmeen dan kapkek dia...hehhehehehe namun sepeninggalan aku, aku tetap pegi jugak umah kawan2 jenguk2 fp depa biarpun tak seaktif dolu.....aku cuba sedaya upaya noo... apapun enjoy la gmbr ni....ni gmbr rakan2 sekerja aku yang serono... View this Fotopage entry
sungguh ayu seperti aku
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
Azliza in Luv
Latest entry:~ Nur Elyssa Suffia 1st Birthday Bash ~
Salam.. Lbh sbln FP ni x berupdate.. huhuhuuu..... Bizi btul haku.. apo yg haku bizi kan ?? Tunggggggggguuuuuuuu... !! Hahahahaa.. Jom layan pic2 1st bezday anak daro den, Icha @ Elyss pd 14/3/2010 (Ahad) hr tu.. Majlis d buat secara sederhana aje.. tp penuh meriah.. TERIMA KASIH pd sume yg sudi dtg.. & terima kasih jg pd yg bg adiah2 sumer.. X de idea nak ngomel apa.. Meh tgk pic laks.. Invitation Card... Princess of the day... Bergaya2.... ... View this Fotopage entry
Nor ezy
Latest entry:Taiping... & Bukit Merah Lake Town Resort
View this Fotopage entry
idzwan junaidi
Latest entry:New Updates @ our new Blog
Salam... kami bercadang untuk meneruskan update gamba menggunakan BLOG yang sekian lama kami ada tapi masih belum lagi diwar war kan kepada semua...buat masa ini update terbaru akan perlahan lahan dipindah kan ker : http://giphotoshoot.blogspot.com View this Fotopage entry
G.i PhotoShoot
DiaN DaniaL
Latest entry:yayan & papa...
mana mama...sob sob sob.... View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
Din Mamantaro Sweet Moments
Latest entry:Pre Wedd / Post Wedd
Nite shoot at Melaka.... More at http://www.flickr.com/photos/sweetmomentsgroup/sets/ View this Fotopage entry
kukur kelapa
Latest entry:Artwork review
Just for review...... Sempena musim cuti ni & sebelum bercuti hari raya aidilfitri, eloklah kita review balik suma kerja-kerja yg penah kita buat sebelum nih....termasukla jugak dalam kehidupan ini, kita perlulah sentiasa 'review' balik tentang perkara-perkara yg telah kita buat....yang mana baik perlulah dikekalkan manakala yg buruk tu 'demolish' aje cepat-cepat....mudahan-mudahan kita sentiasa ditahap yg memuaskan..... ..Adioss...chow.... 'creation is a willingness' by kukur kelapa... View this Fotopage entry
akmal rahim
Latest entry:Raya 2009
AkmalRahim akmal [at] akmalrahim.com http://blog.akmalrahim.com View this Fotopage entry
eZy cOrP
Latest entry:sHeQeen@fLoria
berjalan2 ke floria bersama cik shikin.. View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
nurul ashikin
Latest entry:Adi Putra..
Aku Berfikir International : Sajak Adi Putra Akulah Adi Putra Melayu tdk penah lupa duduk tahun satu rasanya tersiksa tiada siapa peduli tetapi aku bisa bedakan ilmu Allah bagi dan ilmu diajar guru bermula dengan ‘A’, ‘B’, C ,’one’, ‘two’, ‘three’, ‘alif’, ‘ba’, ‘ta’ di mana trillion di manakah billion, di mana tahfiz Al Quran di mana doa2 para nabi para wali untuk apa aku disini aku berfikir rasional aku berfikir international pandai aku bijak aku comel... View this Fotopage entry
yaRt Pictures
Latest entry:Saya dah pindah :-)
Salam.... Saya dah berpindah ke http://yartie.com, dan entry2 baru akan dikemaskini di rumah baru saya. Walaupun belum complete sepenuhnya, diharap anda terus menyokong dan memberi komen2 yang membina untuk saya memajukan diri :-) View this Fotopage entry
mohd raime ramlan
Latest entry:Budak2 main air
hujung minggu tak ke mana. angkat E3 & 40-150mm dan shoot. View this Fotopage entry
Persuasive View
Latest entry:New official website
new official website...please feel free to visit...http://www.asyiek.com/ View this Fotopage entry
Ruwaida Shamsuddin
Latest entry:My First Wedding Shots - Syahril and Shazila
I had this opportunity to tag along a wedding photographer last weekend. It was a simple wedding with the solemnization ceremony in the morning followed by a reception in the afternoon. It was hectic but I was satisfied with all the lesson learned during the whole event. Located in Keramat, the shooting started as early as 8.30 am and ended nearly 5pm. Congratulations to the bride and bridegroom. Special thanks to Hilmi Jaafar for inviting me to this event and patiently showing me the A-Z steps to become a ... View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Mohd Nasir Ahmad
Latest entry:Perkahwinan Farhan dan Munirah
Alhamdulillah, syukur Along dah selamat melangsungkan perkahwinan dengan gadis pilihan Along. Ayah doakan semoga along hidup bahagia, aman dan damai bersamanya. Jangan lupa tanggungjawab sebagai suami. Banyak bersabar dalam kehidupan berumah tangga. Selamat Pengantin Baru dari Ayah dan Mama View this Fotopage entry
Conan Edogawa
Latest entry:Ninie kawin
last year tessa, this year ninie, next year baby?? View this Fotopage entry
cik mAss
Latest entry:menu hari ni...
batuk makin teruk... tekak aku dah luka parah... makan bubur lah jawab nyer... View this Fotopage entry
Layman Garderner
Latest entry:Layman's Garden GoodBye
iols sudah berpindah rumah.. Sila lah ke http://gardernerlayman.fotopages.com/ Let's leave Layman's Garden with one current scenario.. :-( View this Fotopage entry
aza wani
Latest entry:Sedili.......nan indah
Sedeli tempat tu pergi bercuti..... macam pantun plak... pd 19..20..21..jun lepas.. sy nk wth me frenz...g lh sedili..seronok yg amat lah nk dikatekan...nyaman sungguh anginnya...hitam tu biasa lah kan huahuahu...agak berpatutan jgk harga disane... klu pergi beramai2 lah...sorg mmg lah mahal kn....pantai yang biru lagi masin...cuaca yang indah lg panas... best lah nk di gambarkan kan....argh!! best lah... bnyk tny plk..! $-) ;-) Pic-pic len kt facebook ok.............. :-> View this Fotopage entry
Mohamad Husaini Hassim
Latest entry:Atiqah + Hamizan, Sungai Petani, Kedah
Husaini Photography admin@husainihassim.com seminit@yahoo.com 013-4232663 View this Fotopage entry
hotchiliephotoartdesign fotographer
Latest entry:cinta antara kita ( edisi mei )
lokasi: sg choh, rawang - alya & dayat... :-> baru nk updated....dah berkurun lamenyer..... View this Fotopage entry
fazli othman
Latest entry:Dinn & Wati...akad nikah
sila lawati http://ayiefazli.blogspot.com View this Fotopage entry
MakcUuU LaHh
Latest entry:TUTUP
انا في التفكير والله في التدبير Maap, kami TUTUP.. Fotopages ini akan ditutup dan akan berpindah ke PhotoBlog yang baru dialamat: http://makcuphoto.blogspot.com/ Model: Pagar Lokasi: Tanah Tinggi ~sedang mendengar: Entah-Afgan terima kasih kepada semua yang sudi ziarah/lawat/datang/ mampir ke FP ni, semoge Allah memberkati anda semua amin.. :-> View this Fotopage entry
tutup...tutup
aziz salleh
Latest entry:ISKANDAR & HUSNA
View this Fotopage entry
MOHD FIKRI
Latest entry:Jalan jalan di Bandung
Asalamualaikum..... Apa khabar sahabat2 semua .... lama betul tak update. Bukan apa ...x de bahan yg nak dikongsi bersama. Gambar ni pun x lah baru ...dah lama la jugak dlm simpanan .. kesempatan kenegeri org melihat budaya & kehidupan mereka ... bersyukur dilahirkan disini dibumi yg bertuah ini. Apa pun layan la sedikit sebanyak hasil pemburuan aku disana .... :-D View this Fotopage entry
Sup Ekor lah
Fozan Ns
Latest entry:Entry Terakhir Aku.........
Assalamualaikum... akhirnyer tercapai jugak hasrat aku untuk perpindah ke lamancitra yang baru...hehehe bagi yang masih kekal kat sini, jom lah kite perpindah, hehehe dan kerana ini lah aku tak sempat nak update pe sume..sebab nak belajo menggunakan blogspot ni..dan kini aku dah pandai...hehehe so pada yang pengunjung tetap kat sini, jangan sesekali anda stop kat sini, nascaya anda akan rugi..jadi teruskan perjalanan anda ke......... http://fozan88.blogspot.com ingat, jangan anda stop disini saja... View this Fotopage entry
Roslan Ghazali
Latest entry:kjhkldsfds
View this Fotopage entry
Kasturi Photography
Latest entry:Wedding Package 2009
Phone: 012-9724518 (kas) Email: kasturi_7p@yahoo.com Online Gallery : http://carianituini.blogspot.com : www.flickr.com/photos/hariz_hafiz/ : www.harizhafiz.wordpress.com ;-) View this Fotopage entry
Lord Venom
Latest entry:pErSpEcTiVe
View this Fotopage entry
Nur Izan Syahriah Hussein
Latest entry:Salam Aidilfitri
سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظاهير باطينن Kengkawan FP sekelian, sorrylah saya dah lama tak layan FP ni. Kerja banyak seakan-akan takde kehidupan lain :-D. Harap korang semua bergumbira di hari lebaran ni tak kira samada korang di dalam negara atau di perantauan. Tiada lagi nasi impit instant ASDA smart price dan lemang balut aluminium foil untuk ku tahun ni :P aLbUm rAyA 2009 (sekeping dua jek... sibuk mkn kuih raya, tak sempat nak upload bebyk ;-) ) @ Seremb... View this Fotopage entry
Lelayang @ Pantai Klebang
meego ism photography
Latest entry:Akhirnya...
akhirnya saya akan menutup fotopages saye ni... :-D laman saya telah saya siapkan dan akan dimaklumkan sedikit masa lagi... harap bersabar... buat masa ni jom kita ber fb dulu k! emel: meego_fahmy@yahoo.com :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Dahaga punye pasal... aku pun ade join skali...
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry
Nazila Nor Said
Latest entry:Finally~~
heey peeps... Im back in FP-ing *weeehoooo* :horay: shiaaan FP ni kene abandon ever since i came back fr MI! $-) It's not i dun have any pix to update (knowing me kan..bile mase plak laa haku tak dak gambaq) ...but time does not permit me to do so....(sbb slalu update kat FB jeer) So sorry FP..me still heart u to the moon and back!! Well well well.... the main reason me update this FP..adalah kerana..jeng jeng jeng... Janna (1 of my 'best colleague' yg gediks ....tu laa tak semp... View this Fotopage entry
Sofea Shah
Latest entry:Historical Malacca
:-) Jom...http://sofeaann.blogspot.com ... LOL View this Fotopage entry
Maestro Ridwan
Latest entry:Maestro Photography
View this Fotopage entry
Aksi Penembak
SriInai Johor Bahru
Latest entry:Berpindah...
Salam semua... Lawa Web Rasmi Sri Inai Andaman akan berpindah ker : http://sriinaiandaman.blogspot.com/ Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi kami : Anne : 017-7842000 Aelis : 012-7586119 View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
Conan skywalkeR
Latest entry:PERAK : Edisi Campur-campur ("Fast Track")
Last week aku ada keja kat Ipoh seminggu. Bila ada masa free tu aku ada la jalan-jalan sikit utk melapangkan dada dan minda, sambil-sambil memenuhkan perut. Penat belum abis lagi. Yang ni je la dapat dibubuh dulu dalam FP. Kalau ada kesempatan (kalau ada) akan di-uplod dari semasa ke semasa. :-O Sebelum tu nak tanya, harga bateri Canon berapa RM ha? Susah lak bila ada 1 je. Tak larat dok tunggu masa mengecass .. siput kecil kat pokok bunga - Gua Tempurung, Perak Menara Condong Teluk Int... View this Fotopage entry
nor zaiti
Latest entry::: Seri Perdana ( PM Residence ) Interrior Shot ::
Di tengah-tengah Putrajaya diatas sebuah kawasan yang berbukit terletaknya Sri Perdana iaitu kediaman rasmi Perdana Menteri Malaysia,Dato' Seri Abdullah Ahmad Badawi. Bangunan terletak diatas tanah bukit yang membolehkan anda melihat beberapa kawasan/bangunan penting di Putrajaya Terdapat satu ruang pelantar berhadapan rumah tersebut....yang membolehkan anda melihat terus ke Masjid putrajaya dan pejabat Perdana Menteri..Kawasan kediaman ini terletak di dalam kawasan seluas kira_kira 16 hekta... View this Fotopage entry
antu jahat
Latest entry:beger beger
View this Fotopage entry
Mohd Yatim
Latest entry:GU INSPIRATIONS
areteam photography now is GU INSPIRATIONS Official Site: http://www.guinspirations.com.my Official Blog: http://www.blog.guinspirations.com.my View this Fotopage entry
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
KaKiFoto Photography
Latest entry:MAJLIS PERNIKAHAN | TOMOK DAN AYU
full version untuk foto perkahwinan Tomok dan Ayu, sila layari link dibawah dan klik LIKE: http://www.facebook.com/pages/Kakifoto/123534174371549 wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer fotografer perkahwinan | Jurufoto perkahwinan | jurugambar perkahwinan | wedding album | wedding album storyboard | custom album | gambar kahwin | design album kahwin | foto kahwin | fotokahwin | harga pakej perkahwinan | kahwinmall | syokkahwin | kakifoto | gambar ... View this Fotopage entry
fizi fizi
Latest entry:WE'RE MOVING OUT!
The Bad News 1. This will be our last entry here, ever. 2. We won't be using this fp anymore. 3. We'll lock this fp on the 28th february 2009. 4. And eventually close this account. The Good News 1. We're now officinally in the sparkling shiny brand new home >> http://fiziskandarz.blogspot.com 8-) tadaaaa! 2. So please please please, do come visit us there. 3. The format for the new place is almost the same, pix, descriptions and u can leave comments as u wish, even tho u don't have a blogspo... View this Fotopage entry
anwar ahmad
Latest entry:back from istanbul
just got back from istanbul, turkey.and i bought something interesting for my camera there,too ;-) .it was like every single camera accessories that i want and would buy on ebay i can get it there.just say it; remote trigger, remote flash trigger, tripod bag, lowepro belt, filters, lenses, flash diffusers and a whole lot more!the price is quite expensive compared to malaysia and uk(even in the states) but i dont mind coz i know i wont find those things in jordan. i took the picture above with my new tam... View this Fotopage entry
shariza safuri
Latest entry:MAJLIS KONVOKESYEN..
lama betul aku tak update cerita terkini..berita sensasi...takde citer sensasi yang nak di paparkan..citer basi ada la... kuiii kuii kuiii LOL cerita basi aku kali ini ialah Majlis Konvokesyen anak aku Nurin Irdina sebab berjaya menamatkan pelajaran pra-sekolah nya ;-) anak aku 3 orang belajar di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak di Kompleks 3C ni..sempena majlis tu ketiga2nya ada persembahan masing.. Nurin paling banyak masuk persembahan..Umar masuk persembahan tarian Bollywood..Ziyad persembahan pakaian be... View this Fotopage entry
trisno fotogeraffi
View this Fotopage latest entry
KruMATRIC GROUP
Latest entry:album
View this Fotopage entry
Athiah Ilyana
Latest entry:Aku dan Dirimu
View this Fotopage entry
muhamad hasreezan
Latest entry:away from here
Gua tak hilang. Gua tak bersara. Lari jauh sama sekali. Kita jumpa kat http://thoironababil.blogspot.com/(sini) ya! ;-) View this Fotopage entry
arelan personal blog
Latest entry:Last Entry @ Fotopages
Salam.... Utk makluman para pelanggan/client2... Sebarang update dan karya2 saya tidak akan disiarkan lagi didalam fotopages ini,bagi yang ingin berurusan atau ingin membuat sebarang pertanyaan/tempahan/sebutharga,anda boleh terus emailkan ke arelan@ymail.com ,atau lebih memudahkan lagi sekiranya temujanji dibuat dan boleh melihat sendiri contoh-contoh album yang anda inginkan. . . Kini anda boleh terus ke http://arelanphotography.blogspot.com atau . . anda boleh terus ke website rasmi kami di w... View this Fotopage entry
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
mohd azhari azizan
Latest entry:MERDEKA
View this Fotopage entry
Ieba Cahaya Biru
Latest entry:Hari Pertama
Salam semua..maaf dah lama x apdet fp.tber2 macam xde idea hehe..okies kat cnie ieba sertakan hari pertama ieba bercuti. Kami smp di kawasan Mahkota guest hotel lbh kurang pkl 3 itu pun stlh berpusing mencari apartment nie kat mana huhuh....kete ieba yang pertama smp,sementara yang laen masih mcari jalan ke apartment ieba dgn abg n ank buah pergi memancing hehe..walau hakikatnyer ieba x reti memancing. Pada mulanyer umpan yang kami guna tu umpan yang palsu tu apa benda ntah ieba x taw pape hehe..tapi dsbbka... View this Fotopage entry
model tepi laut
Hajar Mohamed Yussof
Latest entry:Noktah
Assalamualaikum... Tiba saatnya kita mengundurkan diri... Ampun dan maaf andainya... terkasar bahasa tersilap bicara termarah yang tak kena tertanya tak tentu hala tersasul yang tak sengaja terpukul kat mana-mana terpekik di telinga terpinjam harta benda tercilok resepi sapa-sapa ter'moody'tak semena-mena terumpat bila-bila termacam lagi yang sewaktu dengannya... Semoga dimaafkan kerana u all lah kawan kita sampai bila-bila Sayang semua... :flowers: Rumah baru kita di http:/... View this Fotopage entry
Amrul Azuar Bin Haji Mokhtar
Latest entry:Revenge's potraiture
View this Fotopage entry
saupix ahmad
Latest entry:Maternity Photoshoot | Jamilah Ariff
boleh melintas langsung http://blog.saupixahmad.com/?p=3(disini) juga enjoy :-D saupix Photographer | designer Penang, Malaysia. +e-mail: saupix@yahoo.com +yahoo/msn ID: http://webmessenger.yahoo.com/?im=saupix(saupix) +hp: [6] 012.432.6857 © saupix.fotopages.com All images on this site are under the ownership & copyright of saupix.fotopages.com. All rights reserved View this Fotopage entry
mohd khairul nizam abu hassan
Latest entry:Last entry in fotopages
http://mknaceunlimited.blogspot.com() Mulai tarikh ini, aku dengan rasminya tidak akan menulis atau menghaplod gambo dan cerita di mknace.fotopages.com lagi. 100% blogspot menjadi lidah rasmi ©mknaceunlimited. Sekian terima kasih 2009 is a year to move to a new page. Read more at http://mknaceunlimited.blogspot.com() But the online portfolio are still in shutteractive http://shutteractive.fotopages.com() View this Fotopage entry
hafifi muhammad
Latest entry:No More fotopages for me to boycott ISRAEL!!
Assalamualaikum to everyone..this is my last entry in my fotopage. Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung Ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuanMu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon/Palestin, hancurkanlah rejim zionis..amin. ..." I have shifted all my pics to http://hafifimuhammad.wordpress.com welcome to my new home :) View this Fotopage entry
jue rahim
Latest entry:Drive ATV @ Masaieed ......Qatar
..................................... View this Fotopage entry
annie sulaiman
Latest entry:jambu bol
teringat zaman aku kecik2 dulu, salu panjat pokok jambu ni bila balik skolah.. dok atas pokok, makan jambu ni, pastu bijik dia buat baling ayam.. ahhahahaahahahaha.. indahnyer kenangan... View this Fotopage entry
ibu farhanz
I am migrating permenantly to http://shafahanz-iman.blogspot.com/.. as this blog exist before..might as well I continue blogging.. Things may different.. but ..this is it.. Sayonara.. fotopages.. will miss ya.. View this Fotopage entry
NAZ Fotopage
Latest entry:Telah berpindah
just klik sini aja http://streetlens.blogspot.com View this Fotopage entry
Amir Ridhwan
Latest entry:fotopages- R.I.P.
I can still be found here: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/ http://malaysiantrekker.wordpress.com/ View this Fotopage entry
NiZam aHmaD
Latest entry:Boating at VietNam...
Time to relax..so went to the HoiAn river and take a boat then.. sightseeing along the river and as usual...with my gun..take some snap several boat along the way... Salam Muharram 1430H :-D Happy New Year 2009 :-> View this Fotopage entry
aD and aPeX
Latest entry:pindah ~
assalamualaikum, kami dah pindah kat http://www.flickr.com/photos/memorabiliaz(sini) :obey: View this Fotopage entry
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
Roshidi Abu Bakar
Latest entry:Aku dah berpindah ke fotopages boss aku... hehehe
Berpindah ke http://reyanz4e.fotopages.com korang tengok kat link sebelah kiri nama ROSHIDI atau ke personal blog aku tapi kat personal blog aku tak banyak ler gambar wedding http://roshidi.blogspot.com TERIMA KASIH kerana masih sudi menjengah fotopages ini. View this Fotopage entry
zakry Ismail
Latest entry:Pindah
Assalamualaikum kepada semua rakan-rakan adalah dimaklumkan bahawa saya telah berpindah ke hompage yang baru iaitu www.zackpicture.blogspot.com View this Fotopage entry
ayarx oren
Latest entry:berpindah
sila ker http://ayarx.com/blog View this Fotopage entry
dina nida
Latest entry:my 1st task
dis is my 1st task given by Mr.Ronaldi for GED 167...the task is to shoot a picture with the themes Nature,Building n People...so viewer plz give comment ... Title : Mirror Title : The Begining Title : Paradise Title : Young and Old Title : Source of Life Title : End of Journey Title : Homeless Title : Believe Title : Connection View this Fotopage entry
Suhaimi Salleh
Latest entry:Wanita ditimpa kemalangan semasa ke melawat anak ke Hospital
Foto 1 : Mangsa berjaya dikeluarkan dalam masa 10 minit oleh bomba. Nikon D40, 18mm, ISO 200, 1/125, f/8 Foto 2 : Anggota penyelamat sedang membantu mangsa, yang juga pemandu kenderaan tersebut. Nikon D40, 18mm, ISO200, 1/125s, f/8 Foto 3 : Anggota JPA3, Azman sedang membantu mangsa. Nikon D40, 18mm, ISO200, 1/125s, f/8 7 Mac 2010, Kuala Lumpur. Seorang wanita berumur 50an terlibat dengan kemalangan apabila kereta yang dipandunya melanggar tiang jejantas lebuhraya di bawah bulatan Bt Caves... View this Fotopage entry
Coordinator
images network
Latest entry:Kelantan Vs PDRM 4-0
Try2 berjinak shots bola sepak plak..... :-D :-D :-D View this Fotopage entry
muqri
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
DeAr eRmaLiNa
Latest entry:i'm back
da lama tak update gmbo kt fp ni... hehehe.. sibuk dgn blog :-D snang2 jenguk la plak kat sini http://ermalina.blogspot.com/ View this Fotopage entry
qoyran Al Idrus
Latest entry:mycousin-ENGKU ALYAA BATRISHA&ENGKU NATASHA NABILAH
this entry i would like to show u cik mek molek my sepupu..alahai geeyyammnyee tgk budak bdua nii.. si babby nihh namenyee Engku Alyaa Batrisha n the other one is Engku Natasha Nabilah..they are not sibling ok but,cousin.. akuu taklehh tahan lah tgk wjah si Batrisha nihh...kat umah panggil Dik Isha jee...nakal betoll gamboo diyee dlm video tuu tapi,frustrated because my cousin,captured that video..she forgot to switch on the sound so,the video become mute..terribly sorry bcause u cannot hear Isha voices... View this Fotopage entry
Rafique Mael
Latest entry:Bila fotopages berhabuk ni...kenala ceriakan sket...
:-D Wah dah berhabuk fotopages...tadak update kat sini ekk...okla...aku letak sket gambo model yg best bagi aku kat KLPF ritu (best gambo aku ni je kot) bagi aku la...klau korang mesti ada komen yg membina bagitau je... 8-) cukup ke tak ekk? dan ni gambar budak kecik yg aku sempat cekup untuk bergambo :-D pastu pose dgn budak berdua ni...kemain lagi klau dah ajak pose tu....(yg ngata tu pn sama ja) pastu lepak2 dgn a few guys from flickr punya team di Penang... sekian posting... View this Fotopage entry
Model KLPF
nadia basharudin
Latest entry:Aariz Daniel is 1!!
View this Fotopage entry
evlensa photography
Latest entry:Salam Raya 2010
View this Fotopage entry
Y a Y a
Latest entry:-=[Bukit Merah Family Day]=-
View this Fotopage entry
wah..!makan pai tak bertegur sape?..
nhalilah buari
Latest entry:umah baru..
kengkawan sume.. jemput la bertandang ke umah baru kami.. :-D http://journals-of-nhalilah.blogspot.com kat sini pun still akan update jika berkesempatan.. View this Fotopage entry
ira aziz
Latest entry:comienzo días
Salam Maal Hijrah 1430 and Happy New Year 2009 to all. Time to prepare my resolutions for the next 365days.. Well, as per now, times are harsh, with the global economy falling like a slide. But that only illustrates the added need for us to brace ourselves and be resilient against the crunch. Let us all surf more bravely and united against the waves, and pave way for a better, wonderful 2009.. I was really excited and looking forward to the procession but it was being canceled due to the rain.. the con... View this Fotopage entry
aisyah afiah
Latest entry:Justine Prita Kusuma
bes xname model ni.....ni slh sorg antare peserte Mild Beauties Course....tp tulah,janji dtg kul3 tp dtgnye kul6 huhuhuhu xptot......aku pon xtau nak bebel pe lg dah...komen jelah pe yg ptot View this Fotopage entry
Encik Semutaro
kini aku berada di web http://www.semutaro.com jom join http://www.borakphoto.net View this Fotopage entry
country outlaw
Latest entry:Attention all people.
hehe. Just to let you guys know that I have changed my address to: http://shoot-n-snap.blogspot.com/ Saya tidak akan menggunakan lagi photoblog ini. Kenapa? Entah, malas. saya masih mencari photoblog lain yg lebih elok dan mantap dari fotopages dan google. Kalau ada sesapa tau blog yg lagi best please inform saya k. Tq. Regards, Husni View this Fotopage entry
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
cak cicadalogy
Latest entry:pindah sudah..ehe.
saya sudah pindah. walau dimana jua saya berada, diharap sahabat2 semua terus menziarah, menyokong, mengutuk, mengomen, mengkritik..kerana tanpa anda..siapa lah sayep. sila ke http://encikcak.wordpress.com terima kaseh semua dan wassalam. - cak. currently rumah baru agak tak meriah sikit. will upgrade and renovate from time to time View this Fotopage entry
anis ahmad
Latest entry:Arneiysh Kumaran 1st Birthday Bash
It was among one of the amazing birthday bash I've been. As handsome as his name, 'ARNEIYSH'...this lil toddler has turned one. The grant birthday bash was held at Club Sri Damansara. Organized by his beautiful mom and kind-heart daddy. The event was so blissful with their relatives and friends. A very huge thank you to Arneiysh's mom (Kavita) and dad (Kumar) for trusting me on capturing this precious moment and also the cooperation throughout the event and process. :flowers: :flowers: :flowers:... View this Fotopage entry
Fazira Faris
Latest entry:Public Lecture
Special Lecture : National Identity and Power Sharing by Y.A.Bhg Tun Dr.Mahathir bin Mohamad Chancellor, Universiti Teknologi PETRONAS Thursday . 16 OCTOBER 2008 . 9.30am . Chancellor Hall, UTP View this Fotopage entry
khairil mustafa
Latest entry:Reception + Outdoor Fatin & Shafari 31 Jan 09
yaaa..ni mybe last post aku kt fotopages...daaa View this Fotopage entry
RazaQQ Ghazali
Latest entry:Azra n Mac
View this Fotopage entry
Cik Putih
Elliesya Ezairie Photography
Latest entry:Selamat Pengantin Baru...
Elliesya Ezairie Photography * 012 712 4242 Email Add : Ly5112@gmail.com View this Fotopage entry
Muhammad Suhail Ahmad
Latest entry:Ziarah menziarahi
Mami ni bersih mukanya Kuat ibadah dan selalu ingatkan tentang hubungan dengan Sang Pencipta Sakitnya yang memerlukan pembedahan sembuh Dengan pergantungan kuat dia padaNYA tanpa perlu pembedahan Moyang ni keluarganya besar Tak dapat lepak lama di sini Sebab ramai lagi menunggu Moyang lagi satu ni sudah kurang sihat Mujur ada anak yang prihatin Dia tak berbual pun View this Fotopage entry
mohd khairi ibrahim
Latest entry:Acara makan-makan
salam. gila lama tak hapdet ni. raya punya pun tak buat entry. sibuk + takde gambau nak diupload. sebab nya, banyak hapdet kat http://encree.blogspot.com(blogspot) ni. then, kamera yang selalu diusung sana sini untuk snap gambau pun da rosak masuk air. kat flickr pun tak terhapdet. (ni semua alasan semata2..haha) okey, meh layan pic minggu lepas ni. ni masa makan ramai2 kat http://www.noodlestation.com(noodle station) sempena meeting apa entah. kami g makan aje. huhu. sedikit info, makanan k... View this Fotopage entry
Qimie Zam
Latest entry:Berbuka @ Cyberjaya
Lama dah tak hapdate disebabkan kesbokkan melampau. Kali ini aku nak buat food review plak. Last Friday, I had this Majlis Berbuka Puasa with MCMC and anak-anak yatim @ Kelab Komuniti Cyberjaya. The venue.. amazingly beautiful since it is surrounded with tasik. The restaurant siap ada tempat makan yg open air so that you all can nikmati hidangan with angin sepoi-sepoi bahasa. Although we didn't get the chance to sit there sbb kami masuk restaurant agak lewat so org lain dah chop dulu tempat tuh. The ... View this Fotopage entry
Fnd Petrucci TLC
Latest entry:Langkawi.. (lamanya.....thehehehe)
atas desakkan rakan2 aku pun update laa fotopages aku nih.... sori naaa jgn marah... anyway layan......... View this Fotopage entry
Annamaria Capuozzo
Latest entry:Ritorno dalle ferie
View this Fotopage entry
mar dei caraibi maggio 2007
Shafirul Akmar Photography
telah berpindah ke http://www.shafirulakmar.com View this Fotopage entry
fiq photography
Latest entry:siti hajar & Mohd Fahimi - outdoor wedding
hai, lamo betul aku x post..haha bz sikit.. ni ada sedikit gambar outdoor untuk dikongsi, layan je la :-D View this Fotopage entry
Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
Latest entry:Mima & Ehsan | Jejawi, Perlis
Mohd Ihsan Afees Radzi & NurHamima Iswati Datuk Ishak ... sory folks. bz with something. just uploading this 1 piece of pix to let everyone knows that they are nither single not available hehe! Both were my junior at Derma Sekendery Skool. All the very besh wishes from me, old friends. harummanis@gmail.com 012-5389031 View this Fotopage entry
Ayu & Edment
mkhalid ibrahim
Latest entry:move on
i'm moving to http://mkhalidibrahim.wordpress.com/ all the updates will be there..check it out! =] View this Fotopage entry
Mohd Salme Mohd Ali
Latest entry:PERPINDAHAN FOTOGLOG
SALAM, KEPADA SEMUA PELAWAT - PELAWAT SETIA KAMI, KAMI AKAN BERPINDAH KE http://www.csp.com.my/fotoblog ANDA SEMUA DIJEMPUT UNTUK KE BLOG TERBARU KAMI. PERPINDAHAN INI ADALAH UNTUK KESELESAAN DAN KESEMPURNAAN ANDA SEMUA. SEKIAN HARAP MAKLUM View this Fotopage entry
Sazmie Selamat
Latest entry:Majlis Persandingan Izwan & Faizah 13062009
Salam pengunjung xperimentphotography,minta maaf dh lame sgt tak updated fp nie,,almaklum lah keje hakiki lebih bnyk dari buat keje fotografi,so kali saya nk cerite sikit ttg weding kali nie di Kelana Jaya Selangor,pengantin lelaki bernama Izwan dan pengantin perempuan bernama Faeizah..mereka ni dh nikah sebulan sebelum majlis persandingan nie,kire ape org kate menyambut menantu hehee.. :-D ..ape lagi hea nk cite psl depa nie..2 jer lah kot serba sedikit,ape - ape pun Izwan & Faeizah serta ahli keluarga ... View this Fotopage entry
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
shahzura production
Latest entry:Pertunangan Zul & Yan || 4 Oktober 2008 || Kg. Anak Air, Kuantan
Assalamualaikum... Pada 4 Oktober bersamaan hari ke-4 kita beraya.. Pasangan Zul & Yan telah langsungkan majlis pertunangan mereka.. Hopely hubungan mereka berkekalan sehingga ke jinjang pelamin dan kekal sampai akhirat dalam alam perkahwinan nanti.. Untuk kawan-kawan...thanks jenguk kat fp saya... :-D :-D :-D Beberapa keping gambar untuk tatapan semua... View this Fotopage entry
curse shadow
Latest entry:Berubah ke flickr
Salam kawan2 semua.. sy dah berpindah ke http://flickr.com/curseshadow/ View this Fotopage entry
baby Devill Lense
Latest entry:TimTaM
Cute lil' TimTaM.. View this Fotopage entry
FAZZ PICTURESQUE
Latest entry:Majlis Perkahwinan Faridah & Dazif
Photographer : Fazz-Picturesque Guest Photographer : Rashidee Photography View this Fotopage entry
zuraidah mohdyatim
Latest entry:SUP TULANG RUSUK OR SUP GEAR BOX CICAH SAMBAL KICAP?
Haa..haa..sorry FP friends, citer lagi, temporarily this Fotopages will be called "Ceritapages" kihh..kihh.. LOL LOL LOL sapa malas baca nak tengok gambar jer mintak maap ler..sapa rajin bacalah..kalau tak mama biar Tia&Mia jer baca dah besar nanti..tapi citer ni syokkkkk tau..gerenti meleleh air liur. :P :P :P :P :P lagi pun nak posa kan mana boleh tengok gambar..baca buku or dengar radio boleh ler LOL LOL LOL LOL Mama ni selain dari interior decoration yang mama spent thousands or hundreds on... View this Fotopage entry
udang galah kuala pilah yang manis
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
Wan Rap
Latest entry:percubaan kali kedua HDR session..
getting the tune,hard very hard..huhuhu.. View this Fotopage entry
Preity Fiedah
Latest entry:Sarawak Regatta 2008 (1-3 August 2008)
waaahhhh cargass gitu mengupdate...Darwisy tengah tido so senanglah nak relax kejap... petang tadi turun ke waterfront nak tgk sarawak regatta ni...hihi last year turun Mama tengah sarat preggy...this year dah berempatlah pulak....kalo nak tau ni event setiap tahun yang kitorang tak akan miss hehe....regatta ni actually lumba perahu yang dibuat kat sungai sarawak tu...nak tahu lebih lanjut sila klik http://www.sarawakregatta.com(Sarawak Regatta) (duta tak bertauliah) Ni antara gambar yang sempat diamb... View this Fotopage entry
yeaahhh merah menang!!!
shahfiq manap
Dear Viewers..for the time being i might not update my fotopages..but you still can view my pictures at : http://www.flickr.com/photos/shahfiq View this Fotopage entry
NAZRI AHMAD
Latest entry:Officially NAZRIAHMAD.COM
From NOW ON, all about NAZRI AHMAD Photography will be available here http://www.nazriahmad.com() Please click on the image and you will be redirect to www.nazriahmad.com NAZRI AHMAD [The Photographer] View this Fotopage entry
Mr omaQ
Latest entry:Pelawat omaQ.org 4000 Dalam Sehari Semalam !!!
Menurut Cpanel omaQ.org semalam... bila omaQ check statistik pelawat yang join omaQ.org semalam menjangkau hampir kepada 4000 orang dalam sehari.. sebelum ini just 800- 1000 orang sahaja.. Alhamdulilah.. nampaknya sambutan orang ramai yang ingin menjadi pelawat setia omaQ.org pelan meningkat.. Thanks kekawan... jasamu dikenang.. insyaAllah omaQ akan menambah baik lagi data info and maklumat serta video dalam omaQ.org... sebarang pendapat..berita atau komen untuk dikongsi bersama bolehla berbuat demikian di ... View this Fotopage entry
rani ismail
Latest entry:Selamat Menyambut Hari Kebangsaan dan Bulan Ramadhan Al-Mubarak
Salam, Dah lama tak update fotopages ni. Maaf banyak2. Dah lebih 2 minggu tak boleh access site nie. Pelik dan ajaib sebab site lain tak dek masalah. Dah berkali2 telefon geng TM (streamyx,) tanya & report pasal problem nie. Dah fed-up dah. Anyway, bakedecorate2u masih beroperasi dengan jayanya. Dan buat masa ini, sebarang pertanyaan dan communication boleh dilakukan melalui http://bakedecorate2u.blogspot.com. babai ... :-D View this Fotopage entry
from shima...
Saiful Rieza zainal
Latest entry:Majlis Malam GALA Bersama Datuk Misbun
View this Fotopage entry
Ika ShaZReeN
Latest entry:Fotopages ini tidak akan dikemas kini...
Salam.. Bermula hari ini, saya tidak akan melakukan kerja-kerja kemaskini gambar di laman web ini... Ini kerana saya ingin memboikot laman web ni yang mana laman ini dimiliki oleh warga yahudi... Bersama-sama la kita memboikot fotopages demi maruah Islam dan saudara seagama kita di Palestine..... Anda boleh melihat IP address melalui laman web ini.. http://whois.domaintools.com/fotopages.com Anda boleh melayari laman Flickr saya untuk melihat gambar2 saya... http://www.flickr.com/photos/ikash... View this Fotopage entry
halim jasmi
Latest entry:Rajaa Mohamed + Sajidah Fareen | Brunei Darussalam
Fore more updates- http://halimjasmi.com/blog/ WEDDING PHOTOGRAPHER / JURUGAMBAR PERKAHWINAN View this Fotopage entry
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
Supian Hadi
MOVING please visit us at: shadi3 photography Tel : 012.755.28.29 Blog : hhttp://ekphotography.asia/blogshadie Gallery : http://www.flickr.com/photos/shadi3 Email : supianhadi@ekphotography.asia OR supianhadi@gmail.com Your Wedding Photographer View this Fotopage entry
Diari Lensa Alannoor
Latest entry:NATURE @ BUKIT BELACAN
Fuh..sejuk..air jeram memang sejuk..malam tadi aku melepak sampai pukul satu pagi dengan geng beg merah di port biasa..Plan nak pegi BUKIT BELACAN pagi esok (harini).Semua excited..Pagi ni pukul 8 pagi aku dah terpacak kat pintu masuk Bukit Belacan.Si Puding dah datang lebih awal..tapi...yang lain hampes..semua terbabas...pukul 11 pagi baru sampai sms..'aku baru bangun la'..(anda tahu siapa anda haha) tapi takpe show must go on..aku dan puding pun takpalah.. Ok untuk makluman semua BUKIT BELACAN merupaka... View this Fotopage entry
MONSOON PHOTOGRAPHIC
Latest entry:FAREWELL TO MONSOON
View this Fotopage entry
Hairul Izwan Abu Talaha
Latest entry:Nuvera di Tasik Cyberjaya
Sebenarnya.. takde plan pun nak ambik pic ni.. saja sesuka pergi Tasik Cyberjaya lepas abis kerja dengan En Abah & Wida... Ingat nak ambik pic sunset jer... pasal 2 minggu lepas sunset kat Cyberjaya sangat best ( time tu la tak bawak kemera), Tapi bila bawak kemera pulak sunset dia kurang menarikk.. So tukar plan.. kiraorang snap snap je la CIk Wida nihh.. hiks.. makin banyak plak pic Cik Wida ni dalam komputer aku... Hiks meh le layan pic aku yang tak seberapa nihh.. komen yang membina amat la ak... View this Fotopage entry
Maniefesto Rerama
Latest entry:latest design for "BUNGA PAHAR" ( RIBBON FLOWER-BUNGA RIBEN)
:-D INGINKAN KELAINAN SEMPENA HARI BERSEJARAH ANDA....? kami ada menyediakan BUNGA DULANG dan BUNGA PAHAR YANG UNIK DAN LAIN DARI YANG LAIN, INGIN MENCUBA BUNGA RIBEN ( RIBBON FLOWER ),selain bunga stokin dan bunga dip. JIKA BERMINAT, SILA HUBUNGI KAMI UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN * PINKY RIBBON FLOWER RM 1.90/PC ...........................RM1.90 / 100 PCS ( RM 190 ) GOLDEN SHINING RIBBON FLOWER RM 2.30/PC ...........................RM2.30 / 100 PCS ( RM 230 ) LOVING GOLD RIBBON ... View this Fotopage entry
fyka salleh
Latest entry:My sister's wedding in Perak...
On 16th May 2008, my sis, Nur Azreen had officially become a wife to her husband, Mohd Zulkhairi.. haha 1 word, congrats! :-) aku ngan die ni pelik cket. kadang2 ngam kadang2 ske gado. tp biase laa. kate adik bradik. hehe (sejak die kawen ni aku asek gado ngn abg ipar aku plak. saje2 crik psl. hehe) :-D :-D On 17th May 2008, kenduri sebelah pihak perempuan (my sis) diadakan di Hotel Crystal Crown Port Klang. mase tu aku x sempat nk snap satu pic pon sbb camera aku lupe charge. charger hilang... View this Fotopage entry
song; sempurna by andra and the backbone
Miss Creative Cakes
For more information pls click http://misscreativecake.fotopages.com View this Fotopage entry
Azmeir Zaki
Latest entry:Azam & Liyana's Wedding
For more info and booking, please contact : Azmeir Zaki Tel : +6017 7135 768 Twitter : @EK_PhotoVideo FB : EK Photography Email : info@ekphotography.asia http://ekphotography.asia/myblog( EKPhotography.asia) View this Fotopage entry
Affiq Izwan Khamaruddin
Latest entry:Ijam & Adah
Want more? Meh ke http://affiqizwan.blogspot.com.. :-D Jangan lupa, drop some comment.. ;-) View this Fotopage entry
Riesyam Photography
Latest entry:Officially closed
Setelah lama bernaung dengan fotopages nie, maka hari ini aku dengan rasminya mengumumkan segala aktiviti photography aku selepas ini akan berpindah ke website aku. http://www.riesyam.com/ Kepada pengunjung-pengunjung fotopages aku selama ini aku ucapkan jutaan terima kasih yang tidak terhingga di atas kunjungan serta sokongan anda kepada aku selama ini. Sudi-sudilah kiranya memanjangkan sokongan anda ke website terbaru saya. Terima kasih. RIESYAM PHOTOGRAPHY 019-564 2775 View this Fotopage entry
Joe Zakaria
Latest entry:Moving out
To all that been viewing my photopages i would like to say thanks for your support all this time..starting from today i'll be using my webpage to update all my work and my story..but im still going to use this fotopages to upload my wedding photography..u can view my website here http://joezakaria.com ..thanks again for your support..peace out! View this Fotopage entry
zzz zzz
Latest entry:Citrawarna 2008
View this Fotopage entry
fakirminds fakirminds
Latest entry:kad raya saya utk kwn2 kat fotopages....
kad raya dr abg meor.. kad raya dr pemancing ikan View this Fotopage entry
aku bye
Latest entry:LINK AKU YANG BARU!!!!
aku dah pindah kat sini plak... jom datang beramai-ramai... http://akubye.wordpress.com/ View this Fotopage entry
pok sap
Latest entry:Tuan Ahmad Arief
View this Fotopage entry
Khairol Edwan Rusali
Latest entry:We're leaving
Salam to all, 4Kay-E dah pindah ke rumah baru. :) Tema baru - more about 4Kay-E (Daddy & Mommy selit sikit2 je). hehehe... Our new home: http://4kay-e.blogspot.com/ See ya... View this Fotopage entry
Rosman Ahmad
Orang kata belajar dari pengalaman lebih bermakna kerana ia memberi kesan dalam hidup kita. Sekali lagi aku ikut Shah untuk menembak pengantin. Tapi kali ni bukan pengantin sebenar kecuali hanya model yang berpakaian pengantin. Assignment kali ni agak mencabar juga kerana dibuat diluar. Nasib baik juga kami dapat gazebo di Botanical garden. View this Fotopage entry
Alexs Azlan
Latest entry:Jom Pindah ramai-ramai hehe.....
Buat teman-teman...... Oleh kerana ramai member kata fotopages nie Yahudi punya, so macam tak sedap lah pula mau upload lagi gambar ke sini. So bagi member2 yang masih mengenali saya, dan sudi menjenguk saya... jomlah jengok kat blog saya ok.... 1). http://www.flickr.com/photos/azlanumpai 2). http://azlanumpai.edublogs.org Mungkin inilah gambar terakhir saya di fotopages, thanks buat teman-teman yang sudi memberi sokongan semasa di fotopages ni. sudi-sudilah jenguk saya di laman yang baru yah.... View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
syed shirazi
Latest entry:Orang Utan
taken @ semenggoh,sarawak... View this Fotopage entry
Syakir Zainol
Latest entry:Selamat tinggal Fotopages...
Salam. Dengan ini saya mengisytiharkan syakirzainol.fotopages.com tidak lagi akan di-update berikutan langkah2 memboikot rejim Yahudi. Sekarang saya akan berkampung di http://syakirzainol.blogspot.com dengan wajah baru yg lebih ceria :D View this Fotopage entry
Aku tanda dulu budak ni besar nanti!!!
farif razali
Latest entry:just another promo...
View this Fotopage entry
Ida Ghaz
Latest entry::-)
Such a long hiatus!!!hehe...but hey, i'm still here. Just i'm more interactive at my other personal web. Kheee.... Please come in! Feel free to say hello ya! :-) http://idajer.blogspot.com View this Fotopage entry
semoga nenel cepat sembuh
safa soib
Latest entry:www.safartwork.com
Mulai tahun 2009, portfolio saya akan berpindah ke laman web lain yang lebih fresh dan mengandungi pelbagai informasi terkini, sila kunjungi http://safartwork.com(www.safartwork.com). View this Fotopage entry
fadzly sham
Latest entry:Cemerong WaterFall
Salam...Hai....Bertemu lagi kite...erm..dah lame aku tak upload gambo..memandangkan internet slow..nnt laa..brokban nnt..gambo ini dirakam masa perkelahan keluarga aku di Cemerong View this Fotopage entry
ayang lina
Latest entry:Dadi and her first Time Durian Experience
Ni dadi bila pertama kali diperkenalkan dengan DURIAN... ingat macam abang dia takut ngan durian bila first time pegang duria sebab terkena duri durian tu... tapi rupanya dia pegang kulit durian macam pegang kulit oren...... View this Fotopage entry
Zara AB
Latest entry:Welcome 2009
Salamz and Good Day, I'm now decided to move to a new home after 2 years settling down here. Maybe, this will be the first transition of 2009. And i believe, there will be more to come after this. This are my new home - http://zaraab.wordpress.com. And not to forget, i've known a lots of great people through my journey here in fotopages. You know who you are. Regards, Zara~AB The Province of Chroma View this Fotopage entry
taufidris
Latest entry:SUNSET
View this Fotopage entry
kerul shukor
Latest entry:Berhijrah
Assalamualaikum.. Pengumuman Selepas ini..segala aktiviti yang akan datang, aku akan upload di http://www.kerulshukor.com...diharap kalian dapat memberi sokongan kepada aku.. Terima Kasih, .:kerul .:+6017 209 2184 .:photographer/designer .:jurufoto@ymail.com .:www.kerulshukor.com .:http://www.flickr.com/photos/kerulphotog .:YM:kerulala .:Facebook:kerul shukor View this Fotopage entry
-----------
zaiton yatim
Latest entry:Mengingat Mereka Yang Di Lupakan
Syukur Alhamdulillah kita dapat beraya dengang orang orang tersayang sambil menikmati juadah dan segala persiapan raya yang telah kita rancang dengan rapi..bertakbir di pagi raya dengan tenang dan aman. Bagaimana pula dengan saudara2 seagama dengan kita merayakan aidil fitri di tempat mereka. Dapat kah mereka berkumpul di masjid untuk mengerjakan solat sunat eid...gembira kah anak2 mereka seperti anak2 kita...berapa jenis makanan yang mereka hidangkan..berapa helai baju baru yang mereka sediakan..dapatk... View this Fotopage entry
kamalmustapha kamal
Latest entry:Auni Syauqina Cukur Jambul & Naik Boyan
Alhamdulillah again, another family event organize by Mak(love u Mak) & Pakcik(masok sodap)...juga terima kaseh kepada Opoh, MakNyoh, MakDa sekeluarga, sepupu2 bersama meringankan tulang mereka untuk majlis penuh makna ini...terima kaseh juga kepada opoh2 marhaban & atok2 yg hadir membaca doa selamat & tahlil arwah...terima kaseh kudee sekeluarga sudi dtg...jumpa ET sekeluarga bercuti2 perak hari sabtu... alhamdulillah. kamalrabah wedding l events l people l photo editing +60162922214 / +6012... View this Fotopage entry
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
The Wedding Photographer
Latest entry:Pentingnya PR
Sebuah komposisi gambar, venue dan angles boleh di tiru bulat-bulat. Yang membezakan foto tersebut ialah 'moments'. Bukan sebab photographer atau equipment yang menjamin suatu foto dihasilkan dengan baik. Itu mungkin betul tetapi apa yang paling utama dalam photography is PR. PR seorang photographer yang baik pasti akan mampu membangkitkan suasana yang condusive dan ceria untuk satu-satu photoshoot. Ada orang compare foto antara photographers sebagai early steps samaada untuk hire mereka atau tidak... View this Fotopage entry
akishah aiSHah
Latest entry:jLn-jLn tepi tasek.....
hmm....nk shoot sunset...sun nye pown dok nyorok2.... ape lagi...shoot aje le ape yg ade....huhu.... gambo sunset yg xmenjadi...huhu... :-D View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
somchit pratchai
Latest entry:Laut China Selatan
View this Fotopage entry
norhayati esa
Latest entry:SUMMER GRADUATION 2010
Setelah bertarung selama lebih kurang 5 tahun kini...Dr Nurizan Shahriah sudah boleh tersenyum lega . Mungkin ada kalangan korang2 yang kenal siapa dia.... 21hb Julai 2010 adalah hari convocation yang amat dinanti2kan. Bagi yang belum lepas azab sangat takut tgk jubah merah meroon tu..ngeh2x mari kita tgk gambo2 sebagai bukti..takdak idea nk tulis byk2.. Tahniah lagi sekali dari kami sekeluarga.. View this Fotopage entry
Ed Sh
Latest entry:Wheel of Brisbane at Southbank, Brisbane, Queensland.
Selepas menonton bunga api tu....terus snap gambar-gambar ferris wheel ni.... View this Fotopage entry
shops at Mt Aubrun St.
Azira Dzul
Latest entry:Im Back!!!!
Finally saya kembali jua setelah sekian lama menyepi..ahaksss!!! gamba akan diupload skit masa lagik ehh..nih juz intro ajee..hehehehe... ;-) ;-) View this Fotopage entry
2
classic touch
View this Fotopage entry
Butik Pengantin RATU SEHARI
Latest entry:Add us @ www.facebook.com/ButikRatuSehari
Butik Pengantin RATU SEHARI, No 25, Kedai Benteng, Jalan Pasar, 27000 Jerantut, Pahang Darul Makmur 0193662626 :-D Add us @ www.facebook.com/ButikRatuSehari View this Fotopage entry
naseribrahim l Johor Photographer
Latest entry:Blog ini telah berpindah
blog baru yang lebih interaktif dan menarik Setelah sekian lama bersama fotopages, aku rasa aku perlu membuat satu perubahan iaitu ada sebuah blog. Terima kasih kepada semua yang menyokong selama ini diharap sokongan itu berterusan di blog yang baru...Byk yang aku belajar dan terima disini disamping client2 baru dan teman2 baru....Insyallah perubahan ini juga bukan pada web sahaja, ianya untuk diri aku juga.... Asssalamaualaikum dan salam sejahtera..... View this Fotopage entry
Lagi shot yang mendapat pujian
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
farina ariffa
Latest entry:Hari Raya Korban
Salam.. "We have appointed for every nation a holy rite that they may mention Allah's name over such beasts of the flocks as He has provided them ... And the beasts of sacrifice - We have appointed them for you as among Allah's waymarks; therein is good for you ... The flesh of them shall not reach Allah, neither their blood (!). But godliness from you shall reach Him." Sura 22:34-37 Finally.. i got myself updating this fp.. fuhhh.. memang lama betul la xupdate.. Akhir-akhir ni memang sibuk ... View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
trex collections
Latest entry:Lemang Kg Tapak Semenang, Teluk Intan Perak.
View this Fotopage entry
Bakar time...
izham effendi
Steven & Coconut Treez Live in Malaysia, CapSquare, KL 29th November 2008 Featuring OAG, Dead Mushroom, Republic of Brickfields, Bittersweet, Pure Vibracion, Rivernation, Skudap Skudip, Plague of Happiness, Whimsical, Redemption, Priority and Maddame. Kali ini sekali lagi diberi tanggungjawab dan kepercayaan penuh dari anggota DM(Dead Mushroom) View this Fotopage entry
allodealova photo
Latest entry:Pipe&Drum's Band
View this Fotopage entry
Khairuldin Khairul Anuar
Latest entry:shasha & farell engagement - 240208
more pic at http://qalala.fotopages.com(haeqal's) , nabe's?? , norris's??? official pic di http://photosxbullets.fotopages.com(photosXbullets fhotographics ) thanks to shasha's and farell's family for the hospitality.chewahh poyo.haha View this Fotopage entry
Ushar Foto
Latest entry:Saja Update....hehehehe...Rindu kat FOTOPAGES
visit my blog from time to time for latest update - www.myfotologi.com View this Fotopage entry
Original shot
Ally Photography Studio
Latest entry:Terbaru @ fototeacher.com !!!
* fototeacher.com adalah sebuah pusat latihan fotografi yang dimiliki sepenuhnya oleh Adan Impresif Sdn. Bhd. Sila layari www.fototeacher.com untuk pendaftaran secara online. Untuk sebarang pertanyaan, hubungi talian 03-9101 7155 atau emel di fototeacher@gmail.com. @lly Ramly 8-) View this Fotopage entry
Helmi Khusaini
Latest entry:BYE BYE!!
DENGAN SECARA RASMINYA FOTOPAGES INI DITUTUP. SAYA DAH ADA RUMAH BARU. KLIK http://www.helmikhusaini.com( SINI ) View this Fotopage entry
Aliza Mansor
Latest entry:Camp 5 @ 1 Utama
Yesterday, work-related of course, I made my way to the Camp 5 indoor climbing facility in 1 Utama to meet with the mass com director, Serene Gaik. I was very impressed with the facility, and from what she shared with me, we are set to make a mark in the world. The facility has a range of walls, from beginner to advanced, so all are welcome. Kids are also welcome to climb here, and they will be supervised by qualified staff. If you have hyper-active kids with lots of extra energy :-D you can bring the... View this Fotopage entry
Hisham Yahya
Latest entry:Fire work at Putra Jaya 18.08.07
View this Fotopage entry
Abah I wanna eat U
Nor Haizree Khairol Faris
Latest entry:picture picture yang lama terperam
View this Fotopage entry
Ahmad Saiful
Latest entry:When Will
visit http://www.flickr.com/photos/ahmadsaiful View this Fotopage entry
Mohamad Zaki
Latest entry:mozakim.FOTOPAGES.com IS HISTORY
Salam para pengunjung sekalian.... Dengan ini secara rasminya saya ingin memaklumkan bahawa selepas daripada mesej ini, tiada lagi update untuk mozakim.fotopages.com. Maka bermula dari saat ini mozakim.fotopages.com hanya akan jadi muzium archive sebagai respon protes kepada zionis yang kejam saban hari membunuh rakyat Palestin yang tidak berdosa. Gambar-gambar terkini dari saya boleh dilayari di blog www.mozakim.com ataupun di galeri gambar saya di www.flickr.com/photos/mozakim/ Terima kasih diuc... View this Fotopage entry
rizan saad
Latest entry:Versi Kutuk Mengutuk & Laknat Melaknat....
Fotopages berasal dari ISRAEL Laknatullah...itu yang aku difahamkan....dengan perasaan marah, kecewa dan sedih, aku menggunakan ruangan ini untuk mengutuk kekejaman yahudi ke atas umat ISLAM Palastine... http://www.tembeling.com/blog/wp-content/uploads/2009/01/fotopages.jpg View this Fotopage entry
Quest Studio
Latest entry:Landskap-Masjid Putrajaya
View this Fotopage entry
Gezzeg Photography Design
View this Fotopage latest entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
AzLiEdA FoReVeR
salam semua kawan kawan..ekceli laman aku ni tidak akan display lagi koleksi wedding photo..segala koleksi wedding photo atau ape aje mengenai diri aku n family akan aku upload kat link nie...=> http://thephotolicious.com/shida/ meh dtg ke blog baru aku yg x sberapa tu eh...aku tramat sayang ngan korang sume...mmmmuahsss...heheeheee...mekaseh atas sgala komen yg membina n sume respond yg bes from ols fwens..... :-D :-D :-D View this Fotopage entry
zahar harun
Latest entry:macan macan
View this Fotopage entry
da da
Latest entry:MENYAHUT SERUAN.....BOIKOT....
aku dah tak guna FP lagi.....guna flickr saja... http://www.flickr.com/photos/darwisy007/ View this Fotopage entry
terminated account
View this Fotopage latest entry
emran malek
Latest entry:new things come up now
Emran Malek Senior Photographer ThePhotographer (CA0128707-H) emranmalek@gmail.com YM : orang_lidie 012-965 7696 View this Fotopage entry
UnderGround CrewZ
Latest entry:NEW BLOG
for my new entry in the future please log on to my blogspot at http://mystepped.blogspot.com , http://mystepped.blogspot.com http://mystepped.blogspot.com , http://mystepped.blogspot.com http://mystepped.blogspot.com , http://mystepped.blogspot.com View this Fotopage entry
mmmmm ii
View this Fotopage latest entry
UKiR PHoToGRaPHY
Latest entry:LAMA TAK LOGIN FOTOPAGES NI...
Setelah sekian lama aku tak login fotopages malam ini tergerak hati nak tgk balik hehehe, tak sangka sevey dimana aku upload gambar untuk pamer di fotopages ni dah ok rupa nyer, semua picture-picture lama aku dapat di lihat kembali hehehe... Apa pun kawan-kawan boleh melihat gambar-gambar terkini dari saya di www.ukir.com.my atau terus sahaja ke facebook saya...Tengkiu all... Search My Facebook By : By Email : azahar_81@yahoo.com By Name : Azahar Ukir Tengkiu To All Azahar Rosli UKiR Produc... View this Fotopage entry
Nur Syakirah
View this Fotopage latest entry
zys craze
Latest entry:Pangkor Island II
kritik pls! :-D #1 #2 #3 p/s: hidung siapakah ini? LOL View this Fotopage entry
Khairol Rusali
Latest entry:move to flickr
http://www.flickr.com/photos/khairol-rusali/ View this Fotopage entry
syaidul azam
Latest entry:Berundur
Ramai kawan-kawan fotopages sudah pun berpindah. Peluang untuk menikmati kreativiti mereka hilang begitu sahaja. biarpun tak pernah bersua namun ramai dari kalangan, rakan fotopages amat baik hati dan sentiasa sahaja memberi input berguna terutama berkenaan fotografi. Mereka tidak lokek. malah terlalu bayak memberi dan berkongsi. saya juga akan berundur. Saya boleh ditemui di http://syaidul.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Ocham Pedro Photographer
Latest entry:PACKAGE PHOTOGRAPHY OFFERED
Photography Copyright © 2006 - 2010 Ocham Pedro Photography All rights reserved. Use of photographs in any manner without permission is prohibited by International copyright law. http://www.facebook.com/ochampedrophotography Promotion 2011 *wedding *private/personal event *outdoor *studio YM : Ochampedro 012-9767828 (maxis) 013-3744922 (celcom) 03-41496981 (house/office) PACKAGE OFFERED : ::FULL COVER WEDDING PACKAGE :: (for both sides) **SUPER DIAMO... View this Fotopage entry
Adi Russman SR
Latest entry:Layan Blog Plk!
DAH BERPINDAH! http://adirussman.blogspot.com/ rgds Adi Russman SR View this Fotopage entry
mezanpng d penang n kedah
Latest entry:Selamat Berpuasa
View this Fotopage entry
Muhammad Azli
Latest entry:KONSERT AF7 DI DEWAN SRI PUTRA, BUKIT JALIL
Ucapan terima kasih kepada Mr. Vernon Kedit http://mrmanager.blogspot.com/ kerana memberi saya peluang untuk bekerjasama dengan beliau. Gembira yang teramat sangat :-D kerana kali ini saya berpeluang turun ke konsert AF7 dan duduk sebaris dengan pihak media bagi merakamkan konsert tersebut. Nah layan beberapa gambar yang saya rakam sepanjang konsert itu berlangsung... LOL Shooter n Ngedit: Azli aka Stellar Mobile: 012-6326407 Email: skin_bilboa@yahoo.com View this Fotopage entry
FarEast Ismail
Latest entry:MAAF
MAAF SAYA PINTA DIATAS KESUSAHAN YANG SUDAH BERLAKU DAN BAKAL BERLAKU DIMASA HADAPAN ... MULAI SAAT INI, SAYA TERPAKSA MENUTUP FP ATAS SEBAB2 TETRENTU ... SALAH SATU MASALAH SAYA HADAPAI IALAH SAYA AMAT PAYAH UTK LOG IN KE AKAUN FP SAYA INI MALAH LEBIH TERUK LAGI SAYA X DPT LOG IN LANGSUNG ... KADANG KALA UTK SAVE SUMER KEJE2 SAYA, SAYA X DPT SAVE MALAH HILANG MCM TU JE ... SAYA X SALAH KAN PIHAK ADMIN FP ... MAAF PADA KAWAN2 YANG SELALU BERKUNJUNG N MELAWAT FP SAYA X SEBERAPA INI ... SEGALA DORONGAN DAN TU... View this Fotopage entry
asdasdasd asdasdqwerty
View this Fotopage latest entry
azrulsham thePHOTOGRAPHER
Latest entry:nikmati tawaran pakej istimewa thePHOTOGRAPHER
AS UR PHOTOGRAPHER??? thePHOTOGRAPHER are ready for you... Kami sentiasa bersedia utk anda!!! Hubungi pihak pengurusan untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut tentang pakej-pakej thePHOTOGRAPHER......u will enjoy our promotion for 2009!!! dan ada lagi.......... WEDDING PLANNER & DECORATIONS Kini kami telah membuka cabang baru (anak syarikat) bagi skop kerja sebagai Wedding Planner & Decorations......segalanya bermula setelah kami melihat pelbagai sudut keindahan perkahwina... View this Fotopage entry
Jingga Hamizaehc
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Hafizi Ghazali
View this Fotopage latest entry
anyevent anymoment
Latest entry:LAST ENTRY kami sudah pindah rumah baru ... Yay!!
salam to all frends n fellas... setelah 29 bulan kami berada di fotopages, kini anyevent photography telah langkah setapak lagi untuk edisi yang lebih baru dan segar serta lebih bergaya. kesemua entry2 di dalam fotopages ini tidak akan dipadam atau dilupuskan. Masih boleh dikunjungi utk review koleksi2 wedding terdahulu.terima kasih buat suma yg sentiasa mengikuti anyevent photography dan terutama buat penggemar2 hasil karya kami. anda lah yg menceriakan dunia fotografi terima kasih tak terhingga. Segal... View this Fotopage entry
Zaidah Sikun
Latest entry:24 HOURS NOTICE
This page has been permanently closed. All images can no longer be viewed by visitors. Thank you, Zaidah Sikun View this Fotopage entry
Deleted Account
View this Fotopage latest entry
Bye Fotopages
View this Fotopage latest entry
ito lee
View this Fotopage latest entry
nis cat
Latest entry:we are moving....
this is my last entry here...i'm ashamed that i haven't done this earlier..:-( i'm now in the early stage of 'kemas' rumah baru..it's still a bit unorganised... i will keep this page up until end of march, and will close down my account here completely then, thank you ;-) do visit us at http://hanifamily.wordpress.com :-> View this Fotopage entry
Pray for Palestinian
Latest entry:Moving Out! Fotopagesl !!!
Click here. Show your support. http://www.amanpalestin.org/ Pray for Palestinian. Teruskan singgah di http://hadiena.wordpress.com/. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016